Club Avond

We hebben kort kennis gemaakt met het softwarepakket Wings Platinum 5. We gaan deze software gebruiken om foto’s op de beamer te tonen.
Iedereen die vrij werk wil laten zien op de beamer, stuurt de foto’s uiterlijk de dinsdag voorafgaand aan de clubavond naar Kees Ritter en Willemien Rotteveel via Wetransfer.
Dat werkt via een website:
Kies daar voor de gratis versie. Je krijgt vervolgens een scherm, waarin je het emailadres van Kees en Willemien als ontvangers, en je eigen emailadres als verzender invult. Tevens voeg je hier de bestanden toe die je wilt versturen (max 3 per avond, tenzij het om een serie gaat). Naast de transferknop, onderin het scherm,zie je nog een knop met drie puntjes. Als je daar op klikt, kan je aangeven dat link wilt sturen, in plaats van de bestanden als bijlage in het mailtje. Klik vervolgens op Transfer.
 
Kees en Willemien voegen de foto’s samen in Wings. Het is dus niet nodig om zelf met het pakket te leren werken. Niettemin is het pakket (alleen windows) gratis te downloaden vanaf deze website: http://www.hdav.nl/wings-platinum/installatie/wings-platinum-5
Op de site vind je ook informatie over het aanvragen van een vrijgavecode (na 20x opstarten moet je het pakket ontgrendelen met deze code). De software is met name interessant voor degenen die zelf een klankbeeld zouden willen samenstellen.
 
De methode die Frans gisteren liet zien over het indelen van een passepartout is terug te vinden in dit filmpje: https://youtu.be/MyWImlYBvyA?t=8m51s
 
Eind september hebben we met de club een tentoonstelling in Antoniushove. Een vriendelijk verzoek aan iedereen om foto’s te gaan selecteren die je graag zou willen tonen. Er is plaats voor maximaal 50 foto’s. Het aantal foto’s per deelnemer wordt bepaald aan de hand van het aantal deelnemers. Als iedereen vier foto’s inlevert, hebben we genoeg materiaal, en bij voldoende deelname wordt dan daaruit in overleg een selectie gemaakt. Heb je minder dan vier foto’s, lever deze dan toch in, zodat je meedoet!
This entry was posted in Blog and tagged .